Akcija!

AFAM CHAIN 428 MX-G Zlata/Zlata VERIGA 120 LINKS No-SEAL/Brez ringov

62.59 56.33 (Z DDV)

Šifra: A428MX-G 120L Kategorija:

Opis

 

 

Motokros verige AFAM

Prav za te ekstremne razmere je AFAM razvil posebej obdelane verige za motokros!

AFAM 420MX2-G / 428MX-G Motokros veriga za 85 ccm. Zlata barva z deli vrhunske kakovosti. Za zmanjšanje obrabe so zatiči kromirani.

Motokros veriga AFAM 520MR2-G je kot nalašč za ljubitelje in bolj izkušene kolesarje. Deli, ki so izpostavljeni obrabi, se močno izboljšajo. Kakovost kromiranih zatičev, puš in valjev zmanjšuje obrabo in podaljšuje življenjsko dobo.

AFAM 520MX5-G je zlata vrhunska veriga za motokros za profesionalno uporabo. Ta veriga uporablja napredne tehnike MX1. Kakovost sestavnih delov in natančnost sta resnično vrhunski, tako da je obraba omejena in dosežete maksimalno življenjsko dobo. Ta veriga je na voljo tudi v rdeči, modri in oranžni barvi.

 

 

 

NASVETI:

Vzdrževanje verig in nasveti za uporabnike.

Menjalnik je bistvena tehnična sestavina vašega motocikla. Napačna montaža ali napačna izbira verige lahko povzroči poškodbe ali poškodbe. Zanesite se na strokovno znanje DC AFAM in uporabite priporočeno verigo njegovih kompletov verig.

Naše verige so opremljene z ustrezno povezovalno povezavo, prilagojeno uporabi in moči vašega motornega kolesa. Polpretisne spone s sponkami se uporabljajo za visokokakovostne verige za motokros. Povezovalni člen se zaradi svoje natančnosti ne razlikuje od ostalih členov v verigi. Zaprti del sponke vedno kaže v smeri vožnje.

Preden zamenjate staro verigo, preverite in po potrebi zamenjajte vodila verige, ležaje in tihe bloke. Med verigo in kovinskimi deli vašega motornega kolesa ne sme biti nobenega stika, razen zobnikov. Takšen stik lahko povzroči zlom verige.

Če želite podaljšati življenjsko dobo verige, jo morate redno mazati. To je odvisno od voznih pogojev, vaša veriga se nikoli ne sme posušiti. V suhih pogojih vožnje mažite po 500 do 600 km. Ne uporabljajte preveč lepljive masti, ampak dobro tekočino in mazivo. Namažite vse gibljive dele in ne pozabite mazati vzdolž X-obročev. Priporočamo uporabo verižnega pršila AFAM Powerlube.

Za čiščenje in razmaščevanje verige je najboljša izbira uporaba AFAM Power Clean. Nikoli ne uporabljajte vode pod visokim tlakom, bencina, petroleja, čistilca zavor, zračnega tlaka, white spirit itd …

Namažite po čiščenju in po vožnji v dežju.

Izogibajte se stiku z akumulatorsko kislino. Kislina je spremenila lastnosti kovine in privedla do kemične razpoke. Če je veriga prišla v stik s kislino, jo vedno zamenjajte.

Po stiku s cestno soljo pozimi verigo sperite z vodo, da preprečite korozijo.

Verige DC AFAM so izdelane po najvišjih japonskih standardih in imajo garancijo proti proizvodnim napakam. Če pa se ne upoštevajo zgornja pravila ali nepravilna montaža, se garancijski zahtevek zavrne.

Odprte verige potrebujejo posebno pozornost in jih je treba pravilno povezati. Za kovičenje povezovalnega droga je odgovoren mehanik. Za namestitev povezovalne povezave priporočamo uporabo orodja AFAM DRCP2, DRCP3 ali EASY RIV5.

DC AFAM lahko zagotovi garancijo šele potem, ko je tehnična služba pregledala okvarjeno verigo in odobrila garancijo.

 

 

 

 

Brand

AFAM