Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Kupec – uporabnik z oddajo naročila prek spletne trgovine www.tbcmoto.comsprejema splošne pogoje poslovanja, ki veljajo za svetovni splet oziroma internet, na podlagi Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Ur. list št. 98/2004).

Spletna trgovina www.tbcmoto.com je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje THE BEST CHOICE d.o.o., v nadaljevanju ponudnik.

Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v naši spletni trgovini. Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.tbcmoto.com pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Podjetje THE BEST CHOICE  d.o.o. je vpisano v poslovni register Slovenije AJPES, izpostava Celje z dne 13.7.2017 in številko vpisa SRG 2017/28631

Način plačila

V spletni trgovini je trenutno možno plačilo na 2 načina:

Predplačilo na naš transakcijski račun pri Delavnski hranilnici d.d.: SI56 6100 0001 7392 738. Ponudnik bo naročeno blago kupcu dostavil skladno s pravili in ceno dostave.

Plačilo po povzetju. Pri nakupu po povzetju kupec celotno kupnino in poštnino plača po prejemu pošiljke na dom. Plačilo lahko opravi takoj ob dostavi poštnemu uslužbencu ali pa ob prevzemu pošiljke na svoji pošti. Pri plačilu po povzetju je kupec dolžan upoštevati tudi strošek, ki nastane pri takem plačilu, saj mu prenosnik pošiljk oz. prevzemnik denarja (Pošta Slovenije) zaračuna izplačilo nakaznice oz. prenos kupnine in sicer po ceniku Pošte Slovenije.

Veljavnost ponudbe

Vse cene izdelkov, akcije in popusti v spletni trgovini veljajo do preklica ali odprodaje zalog in jih lahko ponudnik spremeni brez predhodnega obvestila. Cene navedene v spletni trgovini veljajo le za naročila prek interneta, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni trgovini in pri nekaterih drugih ponudnikih. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila.

Če izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti po elektronski pošti.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

Razprodani izdelki

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši ponudbi (ki jo postopoma dopolnjujemo in razširjamo) našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

Cene

Cene blaga so navedene v EUR in vsebujejo davek na dodano vrednost.

Slike izdelkov so samo simbolične. Podjetje THE BEST CHOICE d.o.o. ne odgovarja za spremembo videza oziroma lastnosti izdelka, ki so posledica sprememb proizvajalca in ne prevzema odgovornosti za lastnosti izdelkov, ki niso navedeni v tovarniških tehničnih specifikacijah izdelka.

Postopek nakupa

Postopek naročanja in popravilo naročila:

Za naročilo izbranega artikla je potrebno opraviti naslednje korake.

  1. korak:

S klikom na želeni izdelek se odpre podroben opis izdelka, pod opisom se nahaja okence v katero vnesete količino naročenega artikla, pri določenih izdelkih se pod opisom lahko nahaja tudi meni za izbiro barve izdelka, velikost, itd.. S klikom na V košarico boste izbrani izdelek

dodali v košarico, za nekaj trenutkov se prikaže obvestilo o dodajanju izdelka v košarico, izberete lahko med nadaljevanjem nakupa ali pogledom košarice.

Če z nakupom nadaljujete lahko kasneje z pritiskom na košarica, spodaj v levem meniju končate nakup ali pregledate izdelke, ki ste jih dodali v košarico, spremenite količino določenega izdelka ali izdelek odstranite iz košarice, nadaljujete z klikom na Na blagajno.

  1. korak (Naslov za dostavo):

Če želite, da so naročeni izdelki poslani na drug naslov kliknete na Dodaj nov naslov za pošiljanje, v nasprotnem primeru nadaljujete z klikom na Naprej.

  1. korak (Potrditev naročila):

Pregled in popravilo naročila. Naslov dostave – s klikom na Uredi lahko popravite podatke naslova dostave pošiljke. Izdelki – s klikom na Uredi lahko odstranite izbrane izdelke, spremenite količino določenega izdelka ali se vrnete nazaj v trgovino in dodate še druge izdelke.

Naslov plačnika – je enak naslovu dostave. Način plačila – trenutno je na voljo plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu. S klikom na Potrdi naročilo je nakup zaključen in več ni možnosti popravila le-tega.

Ko potrdite nakup, se na zaslonu izpiše sporočilo, ki vam pove, če je bil nakup uspešno ali neuspešno opravljen. Če je bil uspešno opravljen, boste o tem tudi obveščeni po e-pošti.

Postopki za popravljanje napak pred oddajo naročila

Pred oddajo naročila je kupcu prek uporabniškega vmesnika omogočeno, da enostavno pregleda, katere izdelke je izbral in dodal v nakupovalno košarico ; ceno posameznega izdelka ter skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka ; lahko spreminja izbrano količino posameznega izdelka in izračuna novo ceno tako spremenjene količine in odstranjuje izbrane izdelke, ki jih ne želi kupiti, iz nakupovalne košarice.

Odstop od nakupa in vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči pisno (elektronsko na thebestchoiced.o.o@gmail.com ali na naslov podjetja THE BEST CHOICE d.o.o., cesta na Vrbje 1, 3310 Žalec), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok vračila je 30 dni po pisnem odstopu od pogodbe. Vračilo blaga se šteje kot odstop od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Proizvajalec artikla predpiše tudi njegovo originalno embalažo (v skladu s 36. členom Zakona o varstvu potrošnikov). Ker je embalaža sestavni del artikla, jo je ob morebitnem vračilu prav tako treba priložiti tako, kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla (torej nepoškodovano in v nespremenjeni količini).

Podjetje THE BEST CHOICE d.o.o. vrne vplačilo kupca takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca.

Vračilo blaga ne velja v primeru artiklov izdelanih po meri naročnika ali izdelkov, ki jih ni v redni ponudbi in so bili naročeni na posebno zahtevo kupca.

Naročanje

Vsa naročila potekajo preko spletne trgovine www.tbcmoto.com in so dostopna 24ur na dan in 7 dni v tednu. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki, če pa želenega artikla ne najdete nam pošljite e-mail na thebestchoiced.o.o@gmail.com in obvestili vas bomo ali je dobava možna. Cene veljajo do dne objave novega cenika na spletni strani. Na artikle v ponudbi je že zaračunan davek na dodano vrednost, ki je obvezen. Izdelke dostavimo preko Pošta Slovenije, razen če je kupec navede, da bo naročilo prevzel osebno na sedežu podjetja.

Dobava

Dobavni rok za naročene izdelke v spletni trgovini www.tbcmoto.com je do 5 dni za

izdelke na zalogi. Za izdelke, ki niso na zalogi, je dobavni rok od 5 do 14 delovnih dni. Ob prejemu naročila za izdelke, ki niso na zalogi, pošljemo kupcu obvestilo o predvidenem dobavnem roku na elektronski naslov, ki ga je vpisal ob prijavi.

Stroški dostave

Stroški dostave in pakiranja znašajo 6.10€.

Varovanje podatkov

Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki so računalniško obdelani in shranjeni v podatkovnih bazah in ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Podatki pridobljeni z uporabo spletne trgovine bodo uporabljeni izključno za morebitno preverjanje verodostojnosti naročila in nadaljnje aktivnosti v okviru promocije izdelkov in storitev spletne trgovine ob privolitvi uporabnika. V kolikor uporabnik reklamnih obvestil ne želi prejemati, lahko prejemanje le-teh kadarkoli prekliče

tako, da na e-mail thebestchoiced.o.o@gmail.ci pošlje sporočilo. Pri pošiljanju e-maila vas prosimo, da pripišite svoje ime, priimek in celotni naslov.

Podatki o sklenjenih pogodbah na daljavo (internetna trgovina)

Podatki o sklenjenih pogodbah/opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine. En izvod te pogodbe pa bo kupec prejel ob dobavi blaga (pisna oblika).

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik odda naročilo (preko spletne trgovine, elektronske pošte ali telefona).

Pogodba bo shranjena pri našem podjetju, dostop do nje je možen osebno ali po pošti.

Spremembe naslova

Prosimo vas, da nas o morebitnih spremembah podatkov obvestite takoj, da vam lahko pošiljko pošljemo na veljaven naslov.

Zamenjava in vračilo blaga

Zaradi napake pri izdaji blaga napačno izdano blago zamenjamo takoj in brezplačno.

Kupec lahko vrne blago, če ugotovi ob prejemu pošiljke, da proizvod ne ustreza deklarirani kakovosti (je npr. poškodovan) v roku 8-mih delovnih dni po prevzemu. Vse upravičene reklamacije upoštevamo sproti in v korist kupca. Blago se lahko zamenja ali vrne samo v brezhibnem stanju, nerabljeno, v originalni embalaži in z vsemi dodatki. Vračilu obvezno priložite kopijo računa!

Lastništvo blaga

Vse dobavljeno blago ostane do celotnega plačila last podjetja THE BEST CHOICE d.o.o.